Rekken 5 doet weer volledig mee

Afgelopen zondag stond de topper tegen KSV 6 op het programma en je voelde in de kleedkamer dat er iets op het spel stond! Het was een wedstrijd van aanhaken of afhaken voor het vervolg van de titelstrijd! De messen waren geslepen en cadeautjes uitdelen lieten we liever aan Sinterklaas over op pakjesavond. Tot onze verbazing werd deze topper op ons trainingsveld gespeeld want schijnbaar mag alleen de elite op het hoofdveld op zondag. Na vreemde blikken van zowel KSV als REKKEN begonnen we dan toch op het gladde maar toch ook vlakke veld!

Rekken nam gelijk het heft in handen en het was al snel duidelijk dat KSV voor een puntje kwam en hoopte op een opleving voor in. Ook had het elftal een clown meegenomen die ze als doelman hadden geposteerd. Nu geef ik toe dat doelmannen altijd iets anders zijn dan veldvoetballers maar deze was van de buitencategorie ….Bij elke doeltrap dacht hij alleen op het veld te staan met andere woorden hij nam zijn tijd….Rekken daarin tegen bleef gedreven zoeken naar kansen en speelde de eerste helft als vanouds. Alles klopte van achterhoede tot voorhoede met wisselend inschuiven van Hans O Henk H en Bertus G waardoor KSV er nauwelijks uit kwam.

De tweede helft hetzelfde beeld een keeper die alle tijd nam en steeds meer begon te praten en zich aan te stellen tot ergernis van zijn eigen spelers en REKKEN wat de druk opvoerde maar wel met beleid! Kansen kwamen er steeds vaker en nota bene de opstomende Herman A bezorgde Paul N de bal op een presenteer blaadje waardoor hij genadeloos de bal langs de beste man schoot. Paul zei nog een paar nette woorden tot de koekenbakker en viel daarna in het feestgeruis van de rest van het team! KSV kwam er toch nog een keer door maar Bob A hield met een katachtige beweging de nul op het scorebord en zo won REKKEN 5 verdiend van de koploper!!!

Vandaag werd ik geopereerd en het zag er gelukkig niet helemaal beroerd uit! De buitenste meniscus was iets ingescheurd en is bijgeknipt en de binnenste meniscus was alleen iets ruw en is bijgeschaafd. Verder was gelukkig de voorste kruisband alleen aan de zijkant iets afgescheurd en hebben ze de loszittende deeltjes weggehaald. Daardoor blijft er genoeg stabiliteit over om te blijven voetballen en zal ik er als speler/ trainer vanaf januari/februari weer bij zijn!! Zoals jullie gehoord hebben gaat aanstaande zondag het voetbal niet door zodat we volgende week donderdag onze laatste training van het jaar hebben en dit afsluiten met een gezellige avond! Tot dan!! Ps aanstaande donderdag zal ik er niet zijn!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment