Rekken 3 – Klein Dochteren 2

 “ 10! 10! 10!”
De winter begint Nederland in zijn greep te krijgen, de winterstop komt eraan, maar eerst nog twee wedstrijden te gaan. Met een teamfeest op vrijdag in het vooruitzicht moest het natuurlijk helemaal goed komen tegen de hekkensluiter van de competitie. Frank, Ruud en Paul deden mee van het tweede.

We begonnen de wedstrijd goed en controleerden de wedstrijd vanaf de eerste minuut. Na ongeveer een kwartier kwamen we op voorsprong, Barry schoot uit de kluts, na een corner, via een verdediger raak, 1-0. Niet veel later scoorde Joep, na een actie van Pieter, kon hij de bal in het lege doel schieten. Met de rust was het dan ook máár 2-0. De ene na de andere kans werd gecreëerd maar veel daarvan werden gemist.

In de rust werd het hele middenveld gewisseld, zodat iedereen aan spelen toekwam. Meteen na rust werd het krachtsverschil in doelpunten uitgedrukt, in een tijdsbestek van 5 minuten, kwamen de 3-0 en 4-0 op het scorebord. Barry kon zijn tweede maken, door zijn directe tegenstander eruit te sprinten en de keeper in de korte hoek te verschalken. Even later ging de keeper van Klein Dochteren onder een corner door, waarna Ruud de bal onbewust op scheenbeen kreeg en scoorde. Hierna bleven we veel sterker en konden we blijven aanvallen en veel scoren. Ruud scoorde nog een keer door de bal in 2x langs de keeper te krijgen na een steekbal van Joep. Daarna scoorde Eddy, na een actie van Pieter over links. De quote van Eddy: “ik ben dr, ik ben dr!” om de bal binnen te schieten was op dat moment wel lachekkend. Pieter scoorde zelf ook nog, na een goede actie, schoot hij de bal er feilloos in. Hierna kregen we een penalty, die door keeper Bart Jan werd binnengeschoten, hij schoot de bal dwars door het midden, maar hun keeper ging netjes aan de kant, 8-0. Hierna was het de beurt aan Joep om zijn tweede te maken, uit een corner kopte mooi en knap raak. Ook Eddy mocht zijn tweede maken, van een meter of 25 schoot hij de bal over de keeper, die iets voor zijn goal stond, net onder de lat.

10-0 was de eindstand. Een forse uitslag na een goede wedstrijd van onze kant, en dan te bedenken dat er ook nog een stuk of 5 á 6 grote kansen gemist werden. Barry was “man of the match” door zijn twee doelpunten en constante dreiging vanaf de rechterflank de laatste weken. Volgende week is Markelo 5 aan de beurt, ze zijn gewaarschuwd!

 

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “Rekken 3 – Klein Dochteren 2”

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2012/12/03/rekken-3-klein-dochteren-2/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2012/12/03/rekken-3-klein-dochteren-2/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2012/12/03/rekken-3-klein-dochteren-2/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2012/12/03/rekken-3-klein-dochteren-2/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2012/12/03/rekken-3-klein-dochteren-2/ […]

Leave a Comment