Rekken 5 ….in een herfstdipje

Afgelopen zondag speelde Rekken 5 zijn uitwedstrijd tegen Barchem 5. Ook hier betrof het een team wat lager staat op de ranglijst dan Rekken…ook niet zo vreemd als je tweede staat. Het grote deel van de selectie dacht dat trainen niet nodig was aangezien het toch om een tegenstander ging met de meeste doelpunten tegen.

Het begin van de wedstrijd begon hoopvol, een perfect uitgespeelde aanval werd door de voorhoede op de bekende Rekkense wijze afgemaakt wat resulteerde in de 0– 1. Of  het kwam omdat we dachten dat we er toen al waren stapelde  Rekken zich de ene fout na de andere op  en kwam Barchem puur door ons in de wedstrijd wat al snel de 1-1 op het scorebord bracht.

Af en toe kwam Rekken eruit maar het spel bleef matig. Het enige gevaar aan de andere kant kwam van de stopper die af en toe inschoof wat gelijk gevaar bracht .Toch viel de tweede goal van Barchem door een fout van onze kant een pass werd onderschept en de beste man kon zo door lopen naar de goal om simpel af te ronden 2-1. Dit was ook de ruststand !!

Na de rust moest het dan maar gebeuren en met drie verse wissels begon de jacht op de gelijkmaker. Fred R schoof meer in en we gingen achterin 1 op 1 spelen maar helaas bracht ons dit op een paar corners en schoten na niet naast Barchem. Het kruid was verschoten en bracht ons de tweede nederlaag van het seizoen. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten.

Gelukkig waren we niet het enige team in de kopgroep dat verloor dus er is nog hoop!! Al zal er qua conditie en stukje mentaliteit om er dit seizoen wat leuks van te maken wat moeten veranderen….

Gelukkig zijn er ook goede berichten want Henk Mellink begint aanstaande donderdag weer met trainen en hopelijk zal dit een inspiratiebron  zijn voor de rest van de spelers om te komen  zodat we met een goed gevoel naar de zondag kunnen werken met een dito resultaat!! Want het zou toch jammer zijn als volgende week de kop zou luiden ..Rekken 5 in winterslaap…..

Gerelateerde berichten

Leave a Comment