GSV ’63 2 – Rekken 2

Na  6 wedstrijden waarin slechts 2 punten werden behaald vertrokken het 2e vol goede moed naar Geesteren. GSV stond in middelste regionen van de ranglijst, maar toch hadden we het gevoel dat er iets te halen viel. Iedereen was op tijd en de alcoholinname leek tot een minimum te zijn beperkt. Vanwege een aantal blessures werden Kasper en Luc vanuit het 3e overgeheveld, bedankt hiervoor!

Ondanks alle goede bedoelingen begonnen we weifelend aan de wedstrijd. We hadden moeite met de aanvallende intenties van GSV, dat in de beginfase dan ook een aantal goede mogelijkheden kreeg. GSV had echter het vizier nog niet op scherp staan en Tom Bannink was goed wakker. Hij behoedde ons voor een vroege achterstand. We kwamen steeds beter in de wedstrijd en begonnen onze kansjes te krijgen. Halverwege de eerste helft werd een soepele aanval afgerond door Rob Griesen. Enigszins tegen de verhouding in kwamen we dus op voorsprong. Hier konden we niet lang van genieten, omdat diezelfde Rob Griesen bij een corner van GSV de bal ongelukkig in eigen doel werkte. De eerste helft kabbelde zo naar z’n eind met enkele kansjes aan beide zijden. De 1-1 ruststand was dan ook terecht.

In de rust waren we het er over eens dat we van deze tegenstander niet hoefden te verliezen en dat het mogelijk moest zijn om de 3 punten mee naar Rekken te nemen. De 2e helft was echter nauwelijks begonnen of deze hoop werd grotendeels de grond in geboord. De rechtsbuiten van GSV stoomde op en diens voorzet waaide uitermate gelukkig achter de verbouwereerde Tom Bannink. Rekken had de 2e helft een  licht veldoverwicht, maar wist dit niet uit te drukken in grote kansen. GSV was erg effectief en kwam zomaar op 3-1. We waren hierdoor redelijk aangeslagen, maar wisten ons toch terug te knokken in de wedstrijd. Dit resulteerde in de Anschlusstreffer. Snel hierna wist GSV weer uit te lopen naar 4-2 en zelfs 5-2, waarna de wedstrijd was gespeeld. Al met al een enigszins geflatteerde uitslag, met enkele “frustratieovertredingen” van Rekken die niet de schoonheidsprijs verdienden tot  gevolg.

Na het goede vorige seizoen vallen de huidige resultaten van het 2e tegen. Het is duidelijk dat we het geluk niet aan onze zijde hebben, maar hier mogen we niet alles op afschuiven. Als we de komende weken de mouwen blijven opstropen en blijven trainen kan het niet anders of de eerste overwinning komt er een keer aan! Kortom; Rekken 2 moet D’ran!