Uitslagen 5de klasse B speelronde 6

Rekken blijft na 6 wedstrijden ongeslagen en op kampioenskoers. De ploeg van Mark Roossink bleef tot aan de rust steken op 0-0. Na rust waren de Rekkenaren binnen 8 minuten klaar met Diepenheim. Marc Blaauboer werd onderuit gehaald in de 16 meter en kreeg daarvoor een strafschop mee. Stokkers benutte deze. Kort daarna maakte Blaauboer zelf ook een goal.

Grooters maakte het vervolgens helemaal af. Rekken heeft vanmiddag zijn plicht gedaan, toch vond Roossink het een dure overwinning. Marc Blaauboer viel namelijk uit met een enkel blessure. Patrick Nijland was vrijdag op de training al geblesseerd geraakt. “Daardoor word de spoeling voorin nu wel dun” alsdus Roossink.

Uitslagen 5de klasse B speelronde 6

[table “152” not found /]

Standen 5de klasse B speelronde 6

[table “153” not found /]

Gerelateerde berichten

Leave a Comment