Historie: bouw kap en kantine 2004

Opening kantine en 3e veld, vrijdagavond 10 september 2004
Tijdens de jaarvergadering van 27 maart 2002 werd er groen licht gegeven voor een nieuwe dakconstructie en verbouwing van de kantine.

Nu werd een periode van circa twee jaar afgesloten waarin vele vrijwilligers van Sp Rekken met vereende krachten het clubgebouw onder handen hebben genomen.

. Onder leiding van de bouwcommissie, Henk Trutmans, Hennie Papenborg, Henk-Jan Slotboom, Fred Roossink  en voorzitter Henk Roossink, is er een nieuwe kap, een nieuwe materialenberging, een nieuwe keuken, extra vergaderruimte en een flink gerenoveerde kantine gerealiseerd. Dit alles in vrije tijd en natuurlijk met de ondersteuning van de reeds genoemde vrijwilligers(leden) en een lasploeg voor de kapconstructie bij Fa. Beusink.

Ter opluistering van deze heugelijke feiten werd er een wedstrijd georganiseerd . Geen team van buitenaf maar het eerste elftal dat in 1978/1979 kampioen  was geworden werd bijeengeroepen, om het op te nemen tegen het huidige eerste. Het elftal werd aangevuld met enkele 40 plussers. In een uiterst sportieve strijd werd het 4-2 voor de huidige selectie.

Thea te Lintelo verrichtte de  aftrap. In haar periode als secretaris van Sp Rekken heeft zij het nodige papierwerk en berekeningen verricht voor het verkrijgen van een extra veld. Ook de inzet van voorzitter Henk Roossink mag niet worden onderschat in deze. Hij heeft namelijk het nodige (lobby)werk gedaan.

Na de wedstrijd, die zich onder grote belangstelling afspeelde, was er een gezellig samenzijn in het vernieuwde clubgebouw en konden de oud spelers nog vele herinneringen ophalen.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment