Rekken 5 vecht zich terug

Zondag stond er de beladen uitwedstrijd tegen EGVV 2 op het programma, vooraf gezien als mogelijk titelkandidaat. Moesten we ons zorgen gaan maken? De afgelopen jaren waren het meestal spectaculaire doelpuntrijke duels en daarbij,  EGVV 2 eindigde aan het eind van het seizoen meestal in de top drie.

Het zit ons qua blessures ook al niet mee. Herman Aarnink zat te genieten van het uitzicht bovenop het dak van zijn huis en raakte bij dat zicht zo onder de indruk dat hij ervan afrolde.

Gelukkig bleef het bij een paar gekneusde ribben. Arjan is ook nog niet oksel fris en ondergetekende heeft tijdens de wedstrijd tegen Meddo een knieblessure opgelopen dat me tot eind van het jaar bezig zal houden. Henk Mellink is aan het revalideren en wellicht als alles mee zit zien we hem dit jaar nog weer terug op de velden!!

Dus door de afwezigheid van helaas teveel spelers werd ‘’good old’’ Erik Huitink van stal gehaald en kwam Stefan van Rekken 4 over !

Het duel begon rommelig en de spelers van Rekken hadden duidelijk moeite om elkaar te vinden. Uit de eerste de beste corner voor EGVV kwam dan ook de eerste tegen goal die de stopper ongehinderd tegen de touwen kon schieten. Toch kreeg Rekken voor rust aardige kansen maar het vizier stond duidelijk nog niet op scherp.

De tweede helft waren er wat aanpassingen en schoof de achterhoede wat meer in aangezien EGVV maar met twee spitsen speelde. Rekken ging iets meer op jacht naar de gelijkmaker maar de goal viel  aan de andere kant…een snoeihard schot ging er via de onderkant lat meedogenloos in!  Rekken ging hierdoor nog nadrukkelijker op de aanval spelen en kwam met een antwoord via Stefan die twee maal op het goede moment de diepte zocht en de 2-1 en 2-2 scoorde!  Het toetje kwam via Jan die een mooie aanval goed afrondde waardoor het 3-2 werd.

De laatste minuten van de wedstrijd was het nog even billen knijpen maar verdomd het lukte en zowaar staat Rekken 5 naar drie wedstrijden nog fier bovenaan met 3 uit 9 !!

Doelpunten Stefan 2 Jan 1

 

Gerelateerde berichten

7 Thoughts to “Rekken 5 vecht zich terug”

 1. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: sprekken.nl/2012/10/01/rekken-5-vecht-zich-terug/ […]

Leave a Comment