Wedstrijdverslag Rekken 3 – Rekken 4

Rekken 3 – Rekken 4

Na de kansloze 8-0 nederlaag tegen Neede 5, was de volgende oefenwedstrijd tegen Rekken 4 een kans op eerherstel. Bart Jan, de keeper was te laat, daardoor mocht Eddy plaatsnemen in de goal. We begonnen niet heel erg sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel 0-1 achter. Een hoge voorzet werd door Eddy verkeerd ingeschat en kon makkelijk worden binnengekopt. Kort daarna werd het zelfs 0-2: Henk probeerde bal diep te geven maar deze werd geblokt en kwam terecht bij de spits van Rekken 4 (in buitenspelpositie), deze rondde koelbloedig af. De leiders vonden dat Bart Jan na 35 minuten zijn straf had uitgezeten en mocht op doel gaan, Eddy ging in de spits. Vlak voor rust kwamen we terug in de wedstrijd. Een corner kwam voor de voeten van een volledig vrijstaande Daniël en hij kon de bal simpel intikken: 1-2.

In de rust werden wat tactische omzettingen gedaan en werd duidelijk gemaakt, dat het 4e er eigenlijk wel een beetje doorheen zat en dat we dus moesten doordrukken. Dit resulteerde vlak na rust al in de 2-2. Door vroeg storen en goed druk zetten van Christiaan gaf de linksback een verkeerde terugspeelbal, deze rolde zo de goal in. Hierna kregen we nog een aantal mogelijkheden, vooral de kopkans voor Luuk voor open doel was een grote, maar hij kopte de bal over. We kwamen dan toch eindelijk voor het eerst dit seizoen op een voorsprong. Na een lange ingooi schoot Eddy de bal in, de keeper kon de bal keren, grabbelde nog wat, maar kon niet voorkomen dat Luuk de bal mijn zijn heup binnenwerkte: 3-2. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-2, na een mooie combinatie door het centrum zette Kasper Heino alleen voor de keeper, hij twijfelde niet en schoot de bal binnen. Na een zwakke eerste helft hebben we ons goed hersteld in de tweede helft.

Kasper Brugman

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment