Joep Harmsen wint Rekken EK stand !

Joep Harmsen is de winnaar van de EK stand 2012 van Sp. Rekken.  Hij was voor de finale al bijna niet meer in te halen. Maar hij heeft met Spanje de juiste Europees Kampioen voorspelt en dus verdiende hij nog eens extra 15 punten.

Uit de relatieve achterhoede is Arend Wilmink in deze laatste ronde naar voren gekomen. Hij voorspelde de juiste Europees Kampioen en hij voorspelde tevens de juiste topscoorder, Fernando Torres. Er waren meerdere spelers die op dit toernooi 3 doelpunten hebben gescoord, maar Torres deed dat in het minste aantal minuten.

Op de derde plaats eindigden A. Rupert-Put en Karen Olde Wolbers. Er zal worden geloot wie er nummer 3 en wie er nummer 4 wordt. Dat geldt ook voor de overige winaars die met een gelijk aantal punten zijn geëindigd.

Met alle winnaars wordt in de loop van deze week contact opgenomen.

 

Alle winnaars gefeliciteerd en alle deelnemers hartelijk dank voor jullie deelname. Wij hopen dat iedereen heeft genoten van deze EK Rekken 2012 stand.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment