Robin en Sjoerd meesterverkopers

Sjoerd en Robin verkopen liefst 88 EK boekjes.

Ze wonen allebei in de Holterhoek  aan het einde van de Slemputterweg.  Ze luisteren naar de namen Sjoerd Weernink en Robin Wegdam. Ze trekken veel met elkaar op en spelen alle twee bij Sportclub Rekken. De 12 jarige Robin is de gevaarlijke en slimme aanvaller en de 13 jarige Sjoerd is de stoere onverwoestbare centrale verdediger van het C team.

Ook nu hebben ze samen opgetrokken om zo veel mogelijk EK- Poule boekjes aan de man te brengen. Bij de verkoop twee jaar geleden van WK boekjes hadden ze al bewezen uitstekende verkopers te zijn omdat ze toen op twee na de meeste boekjes hadden verkocht.

Bij de start van de EK actie kregen ze alvast 16 boekjes mee. Op weg naar huis zijn ze op de Slemputterweg gelijk bekenden langs geweest. Ze waren nog lang niet thuis toen hun eerste voorraad al was verkocht. Daarna kregen ze regelmatig weer nieuwe voorraad aangevuld.

Verder was familie een belangrijke afnemer. Ook op camping “de Goede Hoop” deden ze goede zaken. Ook Duitsers bij hen aan de overkant van de grens waren prima afnemers en wilden maar wat graag een gokje in de Rekkense EK poule wagen.

Ook de bekende Zwilbrockse barkeeper Ludwig kon de inzet van Sjoerd en Robin erg waarderen en trakteerde nadat hij een formulier had gekocht het tweetal op een ijsje.

Uiteindelijk kwam de eindscore van deze ijverige en fanatieke jongens uit de Holterhoek uit op 88 verkochte formulieren, een ongekend aantal. Dit is een heel knappe prestatie en terecht hebben deze beide topverkopers voor hun inzet een klein prijsje van de club gekregen.

Maar wat is hun EK voorspelling?  Volgens Sjoerd gaat de finale tussen Nederland en Duitsland. Hij denkt dat de Duitsers gaan winnen. Robin gokt op een finale tussen Nederland en Spanje. Er komt een verlenging en Nederland word naar strafschoppen Europees kampioen.

Hoe dan ook: volgens deze kanjers gaan er mooie tijden komen en gaat Nederland een fantastisch toernooi spelen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment