Verslag: Rekken DA2 – HSC’21 DA

Rekken – HSC’21                zondag 11 maart 2012

Op deze zonnige zondagochtend werd er om 12 uur afgetrapt door Rekken. Vanaf het begin waren wij de betere partij en hadden veel balbezit. Heidi (onze leidster voor vandaag, Sylvia was een weekendje weg) had in de bestuurskamer gezegd dat ze vanaf het begin strijd wou zien en dat ze de 3 punten in Rekken wou houden. Deze woorden waren goed overgekomen want iedereen speelde goed.

Halverwege de eerste helft werd er dan ook gescoord door Rekken, Iris was diegene die het eerste doelpunt maakte vandaag. Nadat er weer goed werd overgespeeld en de achterhoede van Rekken het haast koud had gekregen, scoorde net voor de rust Eline nog een mooi doelpunt. Zo gingen we dan ook met een goede eerste helft achter de rug de rust in.

In de rust werd afgesproken dat we zo door moeste gaan en niet verslappen. Dit werd ook gedaan, in de 2e helft werd er nog beter samengespeeld en er waren dan ook mooie combinaties te zien. Al vrij snel werd er wederom door Rekkense kant gescoord dit keer was het Wieke die het net had gevonden. Onze tegenstander ging er niet beter op voetballen en bij hun zakte de moet zichtbaar in de schoenen. Wij trokken ons er niks van aan en zijn blijven voetballen en dit resulteerde nog in 2 mooie doelpunten van Iris en Marlou. Uiteindelijk zijn we dus met een 5 – 0 overwinning van het veld gegaan!

Heidi, nogmaals bedankt voor het vervangen van Sylvia!