Verslag: Longa F9 – Rekken F2

 10-03-2012         Longa F9 – Rekken F2

De derde competitiewedstrijd was een uitwedstrijd bij Longa F9. Iedereen was weer aanwezig en had er na afgelopen zaterdag weer veel zin in. Longa stond bovenaan en had alle wedstrijden nog gewonnen. We waren wat te laat weggegaan maar waren op tijd voor de wedstrijd. Het was nog erg vroeg toen we moesten beginnen (8.30). Longa begon goed en wij waren vooral aan het verdedigen. Ze scoorden 5 keer. Marlynn en Jarno scoorde de eerste helft voor ons en zo was de ruststand 5-2. De tweede helft ging veel beter en zo wonnen wij de tweede helft met 1-2. Jesse scoorde 2 keer. De eindstand was dus 6-4.

Volgende week moeten we weer erg vroeg (8.30) in Groenlo voetballen tegen Grol F10.

 

03-03-2012         Rekken F2 – Rietmolen F2G

Vandaag moesten we tegen Rietmolen. Eind vorig jaar hebben we ook een oefenwedstrijd tegen Rietmolen gespeeld en toen hadden we gewonnen. Bart’s vader was ook nog eens jarig dus waren er allerlei goede voortekenen voor een goede wedstrijd. Thom, het nieuwe talent van de F2, was de eerste helft keeper, maar heeft maar 1 keer de bal bij zich gehad. Er werd erg goed gevoetbald. We speelde de hele eerste helft op de helft van de tegenstander en scoorde veel. Aanvoerster Marlynn was erg goed en maakte heel veel goede loopacties. Ze scoorde zelfs 5 keer in de eerste helft. Ook Jesse scoorde nog een doelpunt. Rietmolen wist de eerste helft niet te scoren. De tweede helft heeft Marlynn nog een doelpunt gescoord en ook Daniel wist te scoren. Jarno scoorde ook nog 3 keer. De eindstand 11-2.

 

25-02-2012         Reunie F3 – Rekken F2

De eerste competitiewedstrijd voor de F2 was tegen Reunie F3. Jarno was aanvoerder en spits vandaag. Het was een erg spannende wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Reunie kwam voor maar wij kwamen steeds weer goed terug. De ruststand was 3-2. Inde tweede helft scoorde Reunie de 4-2 maar bleef het spannend. Rekken F2 speelde erg goed, er werden goede acties gemaakt en er werd ook al goed samengespeeld. Jesse maakte net voor tijd nog de 4-3.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment