Verslag: Bon.Boys DA – Rekken DA2

Bon boys – Rekken             zondag 4 maart

Na de winterstop was er op zondag 4 maart dan eindelijk weer onze eerste competitie wedstrijd. In de winterstop waren er een aantal oefenwedstrijden gepland maar door de weersomstandigheden zijn deze helaas niet doorgegaan. We hebben natuurlijk niet stilgezeten en hebben wel gewoon getraind, als het weer het toe liet kon dit gewoon op het veld en anders gingen we de zaal in of werd er speedsoccer gespeeld. Op het moment dat deze mogelijkheden al bezet waren hebben wij op een zondagochtend nog een fanatieke bosloop gedaan. Gelukkig waren de dames van Erix nog bereid om woensdag 29 februari een oefenwedstrijd tegen ons te spelen. Dus met deze wedstrijd nog in de benen begonnen we aan de competitie wedstrijd tegen Bon boys. De eerste helft werd er goed gevoetbald er was strijdlust en een goed tempo en het balbezit was voornamelijk voor Rekken. Helaas gingen we toch de rust in met een 1-0 achterstand.

De 2e helft was het spelbeeld anders, het liep niet zo lekker als de 1e 45 minuten. Bon boys had meer balbezit dan de 1e helft en wij zwakten iets af. De ploeg uit Haaksbergen wist in de 2e helft nogmaals het net te vinden en na 90 minuten was de stand dan ook 2-0.

De volgende wedstrijd is tegen HSC, hier zullen we weer voor de volle winst gaan!

Donja, Minjoe en Marieke nogmaals bedankt voor het meedoen!