Rekken wint bij UDI

Rekken wist deze belangrijke uit-wedstrijd voor de winterstop met 1-3  te winnen bij UDI. Het veldspel was de laatste weken niet slecht maar de doelpunten bleven uit.  Voor rust kwam Rekken op voorsprong maar UDI scoorde uit een vrije trap weer gelijk. Met name na rust gaf Rekken niks weg en kwam UDI niet in het spel voor. Rekken wist het net weer te vinden en nam de 3 punten verdiend mee naar huis. Rekken steeg naar een 8ste plek door deze overwinning met 12 punten uit 12 wedstrijden. Het gat met de 5de plek is maar 3 punten. Hopelijk kan Rekken na de winterstop het veldspel omzetten in doelpunten om aansluiting te krijgen met de subtop

0-1 Marc Blaauwboer
ruststand 1-1
1-2 Wouter Rexwinkel
1-3  Patrick Nijland

 

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken wint bij UDI”

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 98438 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2011/12/11/rekken-wint-bij-udi/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: sprekken.nl/2011/12/11/rekken-wint-bij-udi/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you can find 80851 more Information to that Topic: sprekken.nl/2011/12/11/rekken-wint-bij-udi/ […]

Leave a Comment