Rekken verliest van TVO

Wederom speelde Rekken best een aardige wedstrijd tegen TVO en werden lat en paal voor de rust 4x geraakt maar stond het uiteindelijk weer met lege handen.  Door een eigen goal van een TVO verdediger kwam Rekken op voorsprong maar door een fout van Kevin Stokkers kwam TVO weer langszij en werd er thee gedronken met een 1-1 stand. Na rust een wat rommelige wedstrijd met niet veel kansen maar ook nu werd een fout van keeper Tom Griesen afgestraft en kwam TVO met nog 25 min te spelen op een 1-2 voorsprong en gaven deze niet meer uit handen.  Rekken staat nu op de 10de plaats  met 9 punten uit 11 wedstrijden en met slecht 13 gescoorde doelpunten en 22 tegendoelpunten. De laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen UDI  zal moeten worden gewonnen om de aansluiting met de middenmoot te houden en uit de degradatiezone te komen.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment