Pupil van de Week: Frank Kolner

Zondag 4 december speelt Sportclub Rekken de laatste thuiswedstrijd in 2011 op “het Asterloo”. De bezoekers zijn TVO (Tot vriendschap opgericht) uit Beckum.

Pupil van de week bij deze belangrijke wedstrijd is Frank Kolner.

De 10 jarige Frank woont sinds voorjaar 2010 in Rekken en wel op “het Kip” in èèn van de nieuwe huizen waar vroeger het schoolplein van de “Sint Theresiaschool” was. Frank woont bij zijn moeder Marion en zijn zus Laura. Vader Rob woont in Duitsland.

Frank is in zijn leven al heel vaak verhuisd. Op 28 september 2001 werd hij geboren in Enschede waar hij maar 3 maand heeft gewoond. Daarna ging het gezin in Munster wonen en vervolgens in Ottenstein. Toen zijn ouders scheiden bleef zijn vader daar wonen en ging Frank met zijn moeder en zus in Wessum wonen. In 2010 verhuisden ze met z’n drieën naar Rekken ook omdat moeder Marion op de TBS kliniek “Oldenkotte” werkt. Thuis hebben ze 3 honden (langharige teckels) die luisteren naar de namen Cooper, Fira en Bas. Frank zijn hamster heet Snoet.

Zoals bijna alle kinderen uit Rekken zit Frank op OBS “de Berkel”. Hij vindt het best leuk in groep 7 in de klas bij juf Marleen en meester Jan. Gym en Engels zijn de vakken waar hij goed in is. Hij weet ook al een beetje wat hij later wil worden. Het gaat tussen therapeut ongeveer net zo iets als wat zijn moeder doet of hij wil net als zijn vader een baan in het leger.

Op de vraag of werken bij het leger niet gevaarlijk is antwoord hij dat hij van spanningen en uitdagingen houdt. Thuis heeft hij met de wii een computerspel gespeeld wat gaat over de tweede wereldoorlog. Dan voel je pas hoe spannend en gevaarlijk oorlog is. Hij wil niet in het leger om oorlog te voeren maar juist helpen de wereldvrede te bewaren door zich in te zetten tijdens vredesmissies. Moeiteloos somt hij een aantal missies op waar Nederland heeft geholpen zoals Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo en enkele Afrikaanse landen. Militair zijn kan dan wel een gevaarlijk beroep zijn maar als je maar hard traint en veel oefent moet het goed te doen zijn.

Saul is Frank zijn grootste vriend. Maar hij heeft er nog veel meer zoals Thies, Tom, Mats, Mart, Nick, Tygo, Twan en Ruben. Ook heeft hij deze zomer een vakantievriendinnetje gehad: Isa uit Enschede.

Frank heeft al heel wat sporten geprobeerd zoals judo, basketbal en fitness. Sinds hij in Rekken woont, voetbalt hij bij onze club in de E2. Vaak is hij veldspeler maar dat vind hij niet het leukste. Keepen is veel spannender. Het E2 team is een heel fijn team en van zijn trainers Christiaan en Toon leert hij veel. Wouter Grooters en Wouter Rexwinkel zijn goede leiders.

Volgens Frank zijn Wouter Rexwinkel en Björn Barts de beste voetballers van Sportclub Rekken. Maarten Stekelenburg is de beste keeper en Arjen Robben is de beste veldspeler van Nederland. Lionel Messi is de beste voetballer van de wereld en Argentinië de beste landenploeg. Frank is supporter van FC Twente.

Frank kijkt erg uit naar zondag en hoopt dat het heel mooi gaat worden met een spannende wedstrijd en dat Rekken zal winnen. Ook wij van Rekken hopen op een mooie middag en wensen Frank heel veel plezier toe.

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Pupil van de Week: Frank Kolner”

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2011/11/29/pupil-van-de-week-frank-kolner/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2011/11/29/pupil-van-de-week-frank-kolner/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 49249 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2011/11/29/pupil-van-de-week-frank-kolner/ […]

Leave a Comment