Rekken uit de beker

Na een busreis van een uur arriveerde Rekken bij RVW uit Renkum,  dat in de 4e klasse uitkomt,  voor de knockout ronde van de beker. Marc Grooters zette Rekken al direct op voorsprong en RVW werd ook daarna flink onder druk gehouden. Rekken kreeg legio kansen om de score voor rust uit te bouwen maar zoals wel vaker de laatste tijd werd er niet gescoord. Ook in de 2de helft ging Rekken goed door en kreeg weer enkele goede kansen om de wedstrijd te beslissen , maar 18 min. voor tijd scoorde RVW de gelijkmaker en ging met lange ballen alles of niets spelen en wisten zo totaal onverdiend de wedstrijd met 3-1 te winnen.  Zondag de thuiswedstrijd tegen TVO , deze wedstrijd zal Rekken moeten winnen om de aansluiting met de middenmoot te houden.  Er zal dus moeten worden gescoord !