Foto’s Sp Rekken – Hoeve Vooruit

Sp Rekken – Hoeve Vooruit 1-4 – Foto’s gemaakt door Ria Nijhof. Ook is het dankzij Ria duidelijk te zien dat het een doelpunt was van Maikel Stokkers. Tijd voor neutrale grensrechters?!! Rekken begon goed aan de wedstrijd en Hoeve V. kwam maar amper over de middenlijn. Na 23 min.  werd er een voorzet zomaar binnengekopt ….dat was even schrikken….maar Rekken ging goed door en kreeg enkele kansen om de stand weer gelijk te trekken. In de 33 ste min. een afstandschot van Hoeve V. en Rekken op een 0-2 achterstand. Gelukkig kon Marc Grooters  na een goed actie de stand vlak voor rust op 1-2 brengen zodat rekken na de rust dan orde op zaken kon stellen. Na de rust echter het zelfde beeld Rekken bepaalde het spel maar wederom was het Hoeve V. dat de goals maakte. Door deze onverwachte 1-4 nederlaag is Rekken de aansluiting naar boven toe even kwijt …..aankomende week een beker-wedstrijd tegen Bredevoort om de spitsen weer op scherp te zetten !

 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment