Rekken – DEO 3-1

Rekken kwam in de eerste helft al snel op voorsprong door een eigen goal van DEO.  De gasten uit Dijkhoek kregen hierna een paar mogelijkheden om de stand gelijk te trekken maar dat lukte niet en Rekken kwam weer wat beter in z’n spel. Een schitterende cornerbal werd door Bjorn Roossink goed verlengd naar de 2de paal en de keeper van DEO was kansloos. Rekken kon gaan rusten met een 2-0 voorsprong.  Na rust kwam DEO wat feller uit de kleedkamer en profiteerde direct van een Rekkens misverstand in de verdediging, 2-1. Rekken leek wakker geschud en kwam weer beter in de wedstrijd en kreeg enkele kleine kansjes om te scoren . Uiteindelijk was het Maurice Barts die de zege van Rekken veilig kon stellen door de bal uit een kluts situatie binnen te schieten. Een verdiende zege voor Rekken, volgende week wacht thuis Hoeve Vooruit.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment