Penaltybokaal D-E-F pupillen

Jesse Holkenborg wint penaltybokaal 2011
Zondag 25 september stond de jaarlijkse penaltybokaal weer op het programma. Ook deze keer was het prachtig weer en de pupillen en ouders  waren goed vertegenwoordigt. Presentator Bert Konniger was ook weer present om het geheel aan elkaar te praten met de geluidsinstallatie van Martin Papenborg. Alle Rekkense keepers waren opgetrommeld om het doel schoon te houden : Jorg Antvelink , Dennis Schepers , Jeroen Stomps , Harry Roossink en Eddy Kleinmeulman. De F-pupillen waren als eerste aan de beurt met de penalty reeks van 5 stuks.  Vanaf 7 meter werden de keepers onder vuur genomen en uiteindelijk moesten er 5 Fjes strijden om 3 plaatsen.
Uitslag  F-pupillen:  1. Jesse Holkenborg ,   2. Renso Lammers ,   3. Milan Suythof

Hierna was het de beurt aan de E-pupillen die vanaf 9 meter op de goal moesten knallen en ook hier bleven enkele pupillen over die 3x raak hadden geschoten en dus moesten strijden om de titel.
Uitslag E-Pupillen :  1. Mart Loman ,   2. Ruben Lubbers  ,    3. Tijn Scholte van Mast

Bij de D-pupillen was er zelfs een compleet meisjes team dat deelnam en dus moest strijden met de jongens D.
Dat viel niet mee en de jongens moesten dan ook zelf strijden om de prijzen.
Uitslag D-pupillen :   1. Robin Wegdam ,   2. Tom Tankink ,    3. Stijn Vennevertloo

In de grote finale moesten Jesse , Mart en Robin strijden om de wisselbokaal en de eewige roem als winaar penaltybokaal 2011.  Mart moest als eerste afhaken en Jesse en Robin streden verder om plaats 1 en 2. Na 8 gemaakte penalty’s begon de om en om serie.  Jesse schoot de bal voor de zoveelste keer boven in de hoek en kroonde zich al tot winnaar ….Robin  schoot zijn volgende mis ….en voor Jesse kon het feest beginnen en hij werd door de hele Rekkense jeugd op de schouders genomen !
Winaar Penaltybokaal 2011: 1. Jesse   ,   2. Robin ,   3. Mart

Gerelateerde berichten

Leave a Comment