Kledingbeurs

Kledingbeurs SP.Rekken

De kledingbeurs van Sp. Rekken heeft ook kleding voor trainingen !  kom gerust eens kijken !Trainingsbroeken, jasjes, shirtjes, korte broeken, sokken. (t/m maat 174)
Al deze artikelen hebben 1 prijs =>    € 2,=
Kom gerust eens kijken. Wij zijn er elke eerste zaterdag van de maand (niet in de winterstop). 10.00 – 11.00 uur in de bestuurskamer. Wij hebben ook voetbalschoenen. U kunt bij ons ook voetbal spullen die niet meer gebruikt worden inleveren. Wij verkopen die dan voor u tegen de door u aangegeven prijs. Zodra er iets is verkocht ontvangt u het geld.

Wanneer uw kind in een team speelt dat geen kleding sponsor heeft (E/F pupillen) en uw kind heeft nog geen wedstrijd tenue dan is het de bedoeling dat u bij ons een tenue koopt. U betaald bij ons dezelfde prijs als in de winkel en op deze manier weet u zeker dat u het juiste tenue koopt.

Kledingbeurs Sp. Rekken
Joke Kerkemeijer  tel. 43 1553
Thea te Lintelo      tel. 43 1584

Gerelateerde berichten

Leave a Comment