D-toernooi Sp Rekken groot succes

Zaterdagochtend 21 juni, het seizoen voor Sp Rekken D1 wordt afgesloten met het “internationale” Rabobank Jeugdtoernooi. 8 Teams deden mee in een een poule voor de eerste twee plaatsen. Hierna gingen de nummers 1 en 2 van elke poule door voor de kruisfinales.

De poule indeling:

Poule 1

Sp Rekken
Enter V.
GSV
KSH

Poule 2

Haaksbergen
Hoeve V.
Rood Zwart
Ruurlo

Na de poule ronde was het in poule 2 meteen duidelijk dat Hoeve V. 1e was geworden, met vlak daarachter Rood Zwart.  Ruurlo kon net niet aanhaken en mocht gaan vechten voor de 5e plaats. Haaksbergen kon geen wedstrijd winnen in de poule en mocht daarom tegen de Enter V. uit poule 1 uit gaan maken wie er laatste werd in de poule.

Alle andere teams uit poule 1 hadden 5 punten uit 3 wedstrijden. GSV en KSH hadden echter beide een doelsaldo van +3 waardoor Sp Rekken D1 net naast de finales grijpt.  Na de kruisfinales was het duidelijk dat KSH en Rood Zwart uit mochten gaan vechten wie de voor hun nog hoogst haalbare beker kon bemachtigen.

Hierbij trok KSH uiteindelijk aan het langste eind en kon de beker voor de derde plaats ophalen bij de prijsuitreiking. In de finale liep Hoeve V. helemaal over GSV heen en won de wedstrijd met een indrukwekkende score van 6-1.

De uiteindelijke stand:

 1. Hoeve Vooruit
 2. GSV
 3. KSH
 4. Rood Zwart
 5. Sp Rekken
 6. Ruurlo
 7. Haaksbergen
 8. Enter Vooruit

 

 

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “D-toernooi Sp Rekken groot succes”

 1. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2011/05/31/d-toernooi-sp-rekken-groot-succes/ […]

Leave a Comment