C-toernooi heeft meer prijzen dan teams

Zaterdagmiddag 21 juni. Het C-toernooi staat op het programma. Op het toernooi programma staan 5 teams die in een halve competitie uit gaan maken wie de wisselbeker mee mag nemen. De eerste wedstrijden zijn al bezig wanneer duidelijk wordt dat Longa niet komt  vanwege gebrek aan spelers.

Vlak hierna besluit ook Haaksbergen weer naar huis te gaan omdat ze het niet eens waren met de beslissing van de scheidsrechter. Met nog maar 3 teams in de race wordt het schema totaal omgegooid naar een complete competitie. In deze competitie mogen Wolversveen, Terborg en Sp Rekken uit gaan maken wie er eerste wordt.

Wolversveen trekt uiteindelijk aan het kortste eind en moet genoegen nemen met de derde plaats door maar 4 punten uit 4 wedstrijden te kunnen slepen. Tussen Sp Rekken en Terborg blijft het echter tot het eind toe spannend. Terborg weet echter met een gelijkspel 1 punt meer dan Sp Rekken en wint met 7 punten uit 4 wedstrijden het toernooi. Hierdoor kunnen de jongens en meisjes van Terborg de beker voor de eerste plaats én de wisselbeker mee naar huis nemen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment