Rekken gelijk tegen Witkampers

Rekken slaagde er niet  om de laatste strohalm te grijpen voor promotie naar de 4de klasse.  Enkele basis spelers waren er niet bij vandaag maar Rekken nam toch knap met 2-0 de leiding door doelpunten van Wouter Rexwinkel. Vlak voor het rustsignaal  scoorde Witkampers  de aansluittreffer.  Na rust ging Witkampers op jacht naar de gelijkmaker en na 15 min. werd het dan ook 2-2. Het spel werd hierna harder en er werden enkele kaarten uitgedeeld  zo was er rood voor de aanvoerder van Witkampers maar doelpunten werden niet meer gemaakt en dit betekende uitschakeling voor Rekken in de na-competitie.
In de slotfase werd nog een publiekswissel toegepast voor de scheidende aanvoerder van Rekken, Jerzy Aarnink die zijn sportieve loopbaan hoopt voort te zetten bij het Haaksbergse  HSC ’21.   Jerzy bedankt en succes !!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment