Verslag: The voice of … Rekken

Zaterdag 29 januari was het zover.  De allereerste voice of … Rekken werd gehouden op sportpark ’t Asterloo. Het thuisfront van voetbalclub sportclub Rekken. Verschillende artiesten lieten zich deze middag van hun beste kant zien. Er waren optredens van Nick en Simon, de New Kids, Bennie Jolink en zijn Normaal, Peter Koelewijn, Keshia, Tracy Chapman, Kevin Rudolf, Alvin and the Chipmunks en een echte Twente supporter die het lied dit is mijn club zong.  Van alle kanten stroomde het publiek toe  Lees verder…

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Verslag: The voice of … Rekken”

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 54323 more Info on that Topic: sprekken.nl/2011/02/19/the-voice-of-…-rekken/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2011/02/19/the-voice-of-…-rekken/ […]

Leave a Comment