Rekken 1 wint verdiend

Na de overwinning op koploper Bentelo vorige week, alweer een topper op ’t Asterloo.

Een aftastend begin van beide teams, met weinig kansen. Technisch verzorgd spel tussen de nummer 3 en 5 leverde na 18 minuten het eerste doelpunt op.

Onverwachts kregen de gasten op rechts de bal vrij en de voorzet werd door Tim Wissink verzilverd; 0-1. Rekken, geschrokken, had 20 minuten nodig om in het ritme te komen en hervond zich op tijd, wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker.

Een afstandsschot van Michael Stokkers werd maar half gekeerd door de Holtense doelman, waarna de terugspringende bal werd binnengeschoten door Patrick Nijland op slag van rust; 1-1.

Na de thee, toen velen nog in de kantine zaten, sloeg de thuisclub alweer toe. Mark Rhebergen, niet echt in de wedstrijd komend, zette van rechts voor, en hierdoor kreeg Rekken de mogelijkheid, die in tweede instantie werd afgerond door Wouter Rexwinkel; 2-1

Hierna was het Rekken, dat het betere van het spel had, maar slordig met de kansen omging en Holten toch de mogelijkheid bood om nog terug te komen in de wedstrijd. Holten drukte met een extra aanvaller binnen de lijnen Rekken terug op eigen helft maar de verdediging van de thuisclub gaf weinig weg.

Tussendoor had de ploeg van trainer Roossink vele mogelijkheden om ruim afstand te nemen, maar het vizier bij de Rekkense voorwaartsen stond wederom niet op scherp.

Holten probeerde in de extra tijd nog wel de gelijkmaker te forceren, maar deze bleef uit.

Rekken was in deze wedstrijd, zonder kaarten, de verdiende winnaar blijft volop in de race voor de prijzen in de 5de klasse.

Van: Berkelstream

Gerelateerde berichten

Leave a Comment