Pupil van de week: Levi Mellink

Zondag 7 april Sp. Rekken1 – Lochuizen1 >> Aanvang 14:00 uur >> Balsponsor: Henk Hagens >>  Deze week is Levi Mellink pupil van de week. Levi woont samen met zijn ouders Bart – Jan en Andrea en zijn broertje en zusjes op de van oudsher boerderij  “Kippert”.
Levi is de oudste van de vier hij heeft een broertje Quinn en 2 zusjes zoëy en Jyp. Ze hebben nog geen Huisdieren, maar hij wil wel graag een hond.  Levi zit in groep 8 samen met Pim die afgelopen seizoen ook al pupil van de week was.   Levi speelt in JO13 op de rechtsback positie. Het is zijn eerste seizoen op groot veld en dat was in het begin wel even wennen zei hij, maar hij vindt het wel leuk. Hij heeft bij de voetbal al veel leuke dingen meegemaakt zo hebben ze in het begin van dit seizoen een toernooi in Duitsland gewonnen en vindt hij het jaarlijkse Voetbalkamp ook altijd leuk.  Levi vindt het leuk om thuis buiten bezig te zijn zo metselt hij vaak muurtjes en is hij zijn eigen kippenhok aan het maken om er over een tijdje kippen in kwijt te kunnen. Hij wil later ook graag timmerman worden en hij gaat morgen voor het eerst meedoen met zijn Puch in de opstartklasse van de cross en party weekend Holterhoek. !!  Zijn favoriete clubs zijn Fc Twente en Ajax als Twente speelt is hij voor Twente en als Ajax speelt is hij voor Ajax. Wanneer Ajax en Twente tegen elkaar moeten spelen is hij voor de winnende ploeg.  Hij komt niet veel kijken bij Rekken 1 maar met de Super Sunday is hij er altijd. Hij heeft niet een specifieke favoriete speler van Rekken hij kende er wel veel, maar had niet 1 specifieke favoriete speler. Van alle spelers van de wereld is Virgil van Dijk zijn favoriete speler.  Hij weet nog niet zo goed wat hij van pupil van de week moet verwachten maar ziet het zondag wel, hij hoopt wel dat Rekken gaat winnen.
Wij wensen Levi een mooie middag toe samen met zijn vrienden en familie !!

Gerelateerde berichten