Zondag 25 februari  Sp. Rekken – SVBV 

Zondag 25 februari  Sp. Rekken – SVBV  >> Aanvang 14:00 uur >>> Balsponsor: Lammerdink Print-Sign-Kleding >> Na de mooie 3-4 winst op koploper Erix alweer 3 weken geleden zal de thuiswedstrijd tegen SVBV ook moeten worden gewonnen om aansluiting te houden met de bovenste plekken. Rekken heeft nog wat wedstrijden tegoed en met nog 14 wedstrijden te gaan zal het dus een druk programma worden tot eind mei. Het lijkt nog een mooie spannende strijd te gaan worden omdat nog veel teams in aanmerking komen voor de prijzen!  De uitwedstrijd tegen SVBV werd met 4-0 een makkelijke overwinning maar Rekken heeft dit seizoen ook al vaker laten zien dat er na een voorsprong toch nog onnodig punten werden verspeeld.  Hopelijk staan de mannen van Arno knapen er goed voor na een zeer natte winterstop en kunnen ze de punten in Rekken houden!

Gerelateerde berichten