Rekken JO9 verslaat Rietmolen/Lochuizen na zeer spannende wedstrijd.

Op zaterdagochtend 3 februari nam Rekken JO9 het op tegen oude bekende Rietmolen/Lochuizen JO9. Oude bekende, omdat wij al eerder tegen deze ploeg hadden gespeeld. Toen werd het 8-6 in ons voordeel, na een zeer spannende wedstrijd. En ook vandaag zou het opnieuw een erg spannende wedstrijd worden. Met 8 jongens en 3 trainers reisden wij af naar Lochuizen, waar om 9.30 afgetrapt werd. Blijkbaar waren onze jongens nog niet helemaal wakker, want na enkele minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Na deze goal waren de jongens wel wakker, en was het Raf die snel de 1-1 binnenschoot. Na de gelijkmaker leek de wedstrijd onze kant op te vallen, maar na 2 counters stond het plots 3-1 voor de thuisploeg. Balen.  Hier lieten de jongens het niet bij zitten. Rekken werd steeds sterker en het was wachten op goals. Na enkele gemiste kansen, en goed verdedigingswerk van Lochuizen, was het snel achter elkaar tweemaal raak. Dex en Leon wisten allebei te scoren vlak voor de rust, en dus was de ruststand gelijk: 3-3.  Na rust ging Rekken vol voor de voorsprong. Echter wilde de bal er telkens net niet in, en dan zal je altijd zien dat de goal aan de andere kant valt. Dit gebeurde ook, dus stond het opeens 4-3 voor de ploeg in het rood. Hier wilde Raf niks van weten, hij schoot gelukkig al snel de 4-4 binnen. Hierna ging de wedstrijd op en neer, en kregen beide ploegen kansen. Echter was het alwéér Lochuizen dat op voorsprong kwam: 5-4. Wederom lieten de jongens hun koppies niet hangen, en na een prachtige solo van Roan was de stand weer gelijk: 5-5.  In de laatste 10 minuten was de spanning voelbaar. Beide ploegen wilden natuurlijk graag winnen. Verdedigers Ramon en Roan waren erg scherp achterin, maar dat geldde ook voor de thuisploeg. Na een prachtige pass van Bas leek Huub de winnende binnen te schieten, maar zijn inzet ging centimeters naast.  Het einde naderde, maar er was nog tijd voor 1 aanval. Keeper Sven schiet een lange bal richting Leon. Leon speelt 1 mannetje uit, Leon speelt nog een mannetje uit, en nog een, Leon kan schieten en……… Leon schiet raak! Met nog 1 minuut te gaan staat Rekken voor het eerst vandaag op voorsprong, en deze was verdiend.  Hierna worden er geen kansen meer weggeven, en dus trekt Rekken JO9 uiteindelijk toch aan het langste eind! Rekken kwam vandaag maar liefst 4 keer op achterstand, maar door hard te werken en niet op te geven weten we de overwinning toch binnen te slepen!   Klasse jongens!