Rekken JO19

Het seizoen begon met een nieuwe samenstelling van het team, bestaande uit jonge spelers die zich voorbereidden op hun debuut in de JO19-categorie. De eerste wedstrijd tegen SC Meddo JO19-1, hoewel een 0-5 nederlaag, markeerde het begin van een leerzame reis voor het team. In de daaropvolgende ontmoeting met FC Eibergen JO19-2, een nipte 1-0 nederlaag, was er zichtbare groei te zien bij de jonge spelers, waarbij ze hun spel langzaam begonnen aan te passen aan de nieuwe categorie. Een keerpunt kwam in de derde wedstrijd tegen BSC Unisson JO19-2, waarbij het team met een overtuigende 3-2 overwinning hun eerste succes behaalde. De jonge spelers begonnen zich aan te passen aan het hogere niveau, toonden veerkracht en vastberadenheid. Helaas werden enkele wedstrijden afgelast, waardoor het team beperkte speeltijd kreeg om samen te groeien en te ontwikkelen. Desondanks waren er toch nog 2 wedstrijden. De wedstrijd tegen FC Winterswijk JO19-4 eindigde in een 3-3 gelijkspel. Helaas werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een zware 4-1 nederlaag tegen Ruurlo JO19-2. Ondanks deze tegenslag gaf de eerste helft van het seizoen waardevolle leermomenten voor het nieuwe team. De jonge spelers toonden progressie, groeiende samenhorigheid en dit belooft wat voor de rest van het seizoen!

Gerelateerde berichten