UNO JO10 – Rekken JO10

Het was fantastisch voetbalweer, mede daarom begon ons team enthousiast aan de wedstrijd.  Al snel maakte Melle zijn eerste goal in een wedstrijd, een mooie mijlpaal. Ondanks het goede samenspel, vervielen we weer in de oude fout van slecht uit verdedigen. Zo kwamen we op een onnodige achterstand. Toch zagen we dat er een hecht team stond, want we bleven uitstekend combineren en we lieten ons niet meeslepen in het negatieve gedrag van de tegenstander. Het is altijd goed om je mond te houden en gewoon je voeten te laten spreken.  Met de rust stonden we helaas wel 4-2 achter, maar we bleven goed samen spelen en mooi combineren. Door een tactische ingreep, werd Florian linksachter werd gezet. Met snel omschakelen en druk zetten, westen we in de 2e helft 5 doelpunten te scoren. Winnen met 4-7 is fantastisch, maar de manier waarop maakt ons extra trots. Hulde aan dit vrienden team!  Goed weekend mannen, maandag gaan we weer enthousiast verder!