Zondag 8 januari SP.Rekken Nieuwjaarsreceptie / Cross

Opgeven kan nog !!  Cross aanwezig  10.45 uur >> Nieuwjaars-middag vanaf  13.30 uur
Beste leden, supporters, familie en vrienden >>> Op 8 januari houdt Sp.Rekken weer haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar zal er ook weer een Nieuwjaars loop gehouden worden. Er zal van start worden gegaan met teams van 3 personen. De instructies horen jullie op de dag zelf. De cross zal ongeveer om 11:00 uur starten dus wij verwachten de deelnemers om 10:45 uur  bij de kantine. De mensen die niet deelnemen aan de cross worden rond 13:30 uur  uitgenodigd voor het officiële gedeelte om samen het nieuwe jaar te vieren en er een gezellige middag/avond te hebben.
Voor de deelnemers van de cross:

Op geven kan bij Tom Bannink 0612105426. De minimum leeftijd is 16 jaar. Voor die gene die zelf niet mee wil doen met de cross maar wel een handje wil helpen meldt dit ook bij Tom Bannink. De vrijwilligers worden rond 10:30 uur verwacht bij de kantine.
Wij gaan er van uit dat het een gezellige middag zal worden. Wij hopen op veel deelname aan de cross en op een volle kantine !!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.