Sp.Rekken Super Sunday 15 mei ! 

Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zover!  Een dag vol vermaak: Super Sunday!    Met thuiswedstrijden van alle teams waarin legendes van vroeger en nu, hun kunsten vertonen op ’t pittoreske Asterloo.   De penaltybokaal, waar je als kind van droomde.  De altijd spannende Berkelderby Rekken-Eibergen om 14:00 uur , wat een gevecht is om plek 4, met enkel 1 punt verschil.   En met als afsluiter ‘de Prins van de Polonaise’: Wilfried Wildschwein!   Tot Zondag op het Asterloo !!

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Sp.Rekken Super Sunday 15 mei ! ”

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2022/05/10/sp-rekken-super-sunday-15-mei/ […]

  2. relaxing music

    relaxing music

  3. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2022/05/10/sp-rekken-super-sunday-15-mei/ […]

Comments are closed.