Sportclub Rekken overtuigend langs hekkensluiter Rietmolen

Na twee gelijke spelen heeft Rekken weer eens drie punten gepakt. Op bezoek bij Rietmolen, dat met 7 punten eenzaam onderaan de ranglijst staat, werd er zorgeloos gewonnen. Merijn Roos nam de eerste twee treffers voor zijn rekening, waarna Bram Helmers en Thies Diepenmaat de score uitbouwden naar 0-4.

Vanaf het begin was Rekken de bovenliggende partij, en dit werd al snel omgezet in een voorsprong. Thijs Tankink kopte een mooie crossbal van Bram Helmers terug richting de zestienmeter, waar Merijn Roos de bal in één keer op de slof nam. De bezoekers waren vastberaden om de voorsprong zo snel mogelijk uit te bouwen, en dat lukte na iets meer dan een halfuur. Thijs verlengde een voorzet met het hoofd richting Merijn, die zijn directe tegenstanders eruit liep om vervolgens de 0-2 binnen te schieten.

Ook in de tweede helft bleef het wedstrijdbeeld behoorlijk eenzijdig. Rekken speelde degelijk, gaf weinig weg en creëerde zelf nog een aantal kansen. Na een uur spelen was het voor de derde keer raak, toen Bram een hoekschop van Thijs binnenliep na een kleine klutssituatie. Tussendoor werd Rietmolen toch nog gevaarlijk, maar doelman Dylan Bijlsma tikte deze poging stijlvol over. Een slordige tien minuten na de 0-3 bepaalde Thies Diepenmaat de eindstand op 0-4. Een vrije trap van Kevin Stokkers werd matig verwerkt door de keeper, waarna Thijs de rebound op de paal schoot. De bal kwam echter voor de voeten van Thies, die doeltreffend afrondde. Rekken kreeg nog meer kansen, maar de doelpaal groeide uit tot man of the match aan Rietmolense zijde en voorkwam erger.

 

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Sportclub Rekken overtuigend langs hekkensluiter Rietmolen”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2022/03/27/sportclub-rekken-overtuigend-langs-hekkensluiter-rietmolen/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 91231 additional Information on that Topic: sprekken.nl/2022/03/27/sportclub-rekken-overtuigend-langs-hekkensluiter-rietmolen/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2022/03/27/sportclub-rekken-overtuigend-langs-hekkensluiter-rietmolen/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: sprekken.nl/2022/03/27/sportclub-rekken-overtuigend-langs-hekkensluiter-rietmolen/ […]

Comments are closed.