Wedstrijd duurt opnieuw één minuut te lang voor Rekken

Net als vorige week heeft Sportclub Rekken in de allerlaatste seconden de overwinning uit handen gegeven. Net als in Beltrum bleek vlak voor tijd een hoekschop de Rekkenaren te machtig, waardoor de punten weer gedeeld moesten worden. Timo Buunk verzorgde in de eerste helft het hoogtepunt van de wedstrijd, door op fraaie wijze de 1-0 binnen te schieten met een volley.

De selectie van Rekken was weer compleet, en na de goede resultaten van de afgelopen weken zorgde dit voor de nodige keuzestress bij trainer Colin Stokkers. Gebroeders Thijs en Tom Tankink behielden hun plek op het middenveld, terwijl Roy Leusink opnieuw op de rechtervleugel mocht beginnen. Na een moeizame openingsfase kwam Rekken enigszins uit het niets op voorsprong: Timo Buunk nam in minuut 15 een afvallende bal perfect op de slof en liet de keeper kansloos. Langs de kant wakkerde dit de hoop op een ruime zege aan, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Ondertussen lieten de bezoekers ook nauwelijks iets zien. Veel verder dan een groot aantal wanhopige crosspasses van hun centrale verdediger kwamen ze niet.

Het wedstrijdbeeld veranderde na rust nauwelijks. Beide ploegen creëerden weinig, maar Rekken kwam via aanvoerder Bram Helmers nog het dichtst bij een treffer. Zijn schot werd echter net genoeg geschampt, waardoor deze over het Needse doel vloog. In de slotfase kwam Neede er nog een paar keer uit, maar iets anders dan doelman Dylan Bijlsma en het zijnet raakten ze niet. Toen de gasten rond minuut 95 een hoekschop kregen begonnen de toeschouwers al zwetend terug te denken aan vorige week. Deze zorgen bleken terecht, toen Neede met nog een seconde of 10 op de klok gelijk maakte: 1-1.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.