Sterk gewijzigd Rekken verpest “super sunday” Reünie met monsterscore

Met een groot aantal wijzigingen in het basiselftal heeft Rekken voor een behoorlijke stunt gezorgd. Op bezoek bij Reünie werd het maar liefst 1-5. Hiermee eindigde de feestelijke super sunday die in Borculo op het programma stond voor de thuisclub met een domper. Roy Leusink maakte twee treffers voor de bezoekers, terwijl Merijn Roos zichzelf met een hattrick naar de top van het topscorersklassement lanceerde.

Door blessures, weekendjes weg en een skivakantie moest Rekken noodgedwongen met een behoorlijk gewijzigd elftal starten. Ook het systeem werd eenmalig omgegooid naar een 4-4-2, in de hoop dat dit meer verdedigende zekerheid zou geven. De start ging over rozen: na ongeveer een kwartier scoorde Rekken via Merijn Roos, en twee minuten later was het Roy Leusink die voor de 0-2 tekende. Hierna kreeg Rekken via Joey Vos en opnieuw Roy grote kansen op de derde treffer, maar deze bleef uit. Reünie, dat totaal niet in de wedstrijd zat, bepaalde de ruststand zelfs op 1-2 door een vrije trap bij de tweede paal binnen te lopen.

Na rust bleef Rekken vechten en zoeken naar de derde goal. Deze viel al vrij snel, toen Merijn een corner van Dennis Schepers binnenkopte. Voor Reünie bleek de gifbeker echter nog niet leeg. Roy werd gevloerd in de zestienmeter, en Merijn completeerde zijn hattrick vanaf elf meter. Het slotakkoord kwam een kwartier voor tijd op naam van de sterk spelende Roy: 1-5.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.