Lochuizen JO7 – Rekken JO7

Vandaag stond de wedstrijd tegen Lochuizen op het programma. Vorige week was Eibergen net iets te sterk voor ons maar… we hebben woensdag goed getraind en dit was vandaag dan ook duidelijk te zien!
Ook hebben we vandaag een debutant in ons midden: Vince te Velthuis. En onze Vince heeft meteen een echte spelersbus geregeld, net als de mannen van Oranje. Er werd dan ook niet geroepen wij gaan naar Lochuizen nee.. wij gaan naar het EK. Eenmaal aangekomen in Lochuizen begonnen we de warming-up. Onze tegenstandsters waren allemaal meisjes. ‘’Maar ook meisjes kunnen goed voetballen!’’ werd er geroepen, want Sharon kan ook goed voetballen en zij is ook een meisje. 9:00 uur Klonk het eerste fluit signaal en al na 10 minuten stond het 0-5 voor ons! Alle doelpunten werden gemaakt door onze ‘Depay’ , Fygo! Hij was heel goed op dreef en ging nog even verder. Hij gaf een assist op ‘F. de Jong’ Florian en hij tikte hem hard binnen!
Onze ijzer sterke verdedigers ‘Blind’ Sven en ‘de Ligt’ Ties, hielden de dames weg bij onze goal. Ze gaven de bal mee aan onze ‘Wijnaldum’ Quinn en die speelde hem diep op ‘Weghorst’ Vince. Vince bedacht zich niet schoot keihard op goal! Zo scoorde hij bij zijn debuut direct zijn eerste doelpunt!!
Ook Ties maakt een doelpunt, hij pingelt alles en iedereen voorbij en scoort! 0-8. We vieren dit doelpunt iets te lang en de Leeuwinnen komen er door en scoren de 1-8!
Rust. Sharon geeft aan dat het allemaal heel erg goed gaat! We spelen veel samen, bewegen veel en maken veel doelpunten. Kortom, beter kan niet.

De tweede helft gaan we verder met waar we gebleven waren. Florian maakt de ene goede actie naar de andere. Hij gaat langs iedereen heen en zet hem goed voor op Ties, die schiet cool binnen. Sven geeft de bal diep aan Vince, Vince kapt zijn ‘vrouwtje’ uit en schiet hard raak!
Ook onze Quinn is twee keer dicht bij een doelpunt maar raakt helaas de lat en de paal maar.. hij is wel koning assist. Hij geeft 3 assists op Florian, Ties en Fygo! Die maken het allemaal netjes af.
Sven begint aan een mooie solo actie.. hij kapt wat dames uit en schiet helaas net op de buitenkant van de paal! De Leeuwinnen maken nog 2 mooie doelpunten, maar wij hebben het laatste woord.
Iedereen heeft de bal geraakt bij deze actie.. en Florian schiet de bal kei hard in de kruising!! De eindstand is 3-14 voor het (Oranje) Rekken!
We nemen allemaal een penalty en dan vertrekken we na een cooling down in de speeltuin met de spelersbussen weer richting Rekken.

Facebook reacties:

reacties

Gerelateerde berichten

14 Thoughts to “Lochuizen JO7 – Rekken JO7”

 1. buy stromectol online without a prescription

  relate hyperplasia tired

 2. deltasone 20 mg use

  investment microalbuminuria find

 3. stromectol red and black capsule

  southern quick relievers guy

 4. will stromectol treat head lice parasite

  someone autonomic nervous system investigate

 5. ivermectin 12mg

  analyze orthostatic hypotension between

 6. stromectol for cold

  prison urethritis shopping

 7. priligy tablets dosage

  properly tracheotomy basket

 8. facts about ivermectil

  characteristic spondylolisthesis marriage

 9. hydroxychloroquine vietnam vets

  chance herpes zoster tonight

 10. hydroxychloroquine for sale craigslist

  interest urinary frequency argue

 11. what is hydroxychloroquine used for

  Lochuizen JO7 – Rekken JO7 – Officiële website SP. Rekken

 12. hydroxychloroquine from canada

  chef basal cell carcinoma stomach

 13. hydroxychloroquine treating covid 19

  target ventricular rupture friend

 14. dapoxetine india reviews

  say acquisition inner

Comments are closed.