De EK boekjes van Sp. Rekken zijn er weer !

Zoals gebruikelijk in een jaar waarin een EK of een WK wordt georganiseerd is er ook dit jaar weer een EK poule van Sp. Rekken. De invulbladen om mee te kunnen spelen in de poule staan in een full colour boekje dat ook nu weer vol staat met info over het toernooi en daarnaast zijn er de advertenties van de vele sponsors.  Dit jaar is ervoor gekozen om 4 boekjes per senioren lid te doen in plaats van de gebruikelijke 3 stuks. Dit omdat de club de gebruikelijke actie inkomsten van de oliebollen actie, potgrond actie, koningsdag toernooi (2x) en het 7 tegen 7 toernooi moet missen vanwege de corona maatregelen. Naast natuurlijk de gebruikelijke kantine inkomsten.  Met deze actie hebben we een mogelijkheid om weer eens wat inkomsten voor de club te genereren. Wij hopen dat iedereen daar begrip voor heeft.  Jeugdleden ontvangen zoals gebruikelijk ieder 2 boekjes. De allerjongsten in JO07 hoeven geen boekjes te verkopen.  De boekjes worden via de leiders of de leden van de spelersraad bij de elftallen uitgedeeld. Het innen van de bijdrage voor deze boekjes ligt ook bij hen. Natuurlijk kan men meer boekjes verkopen, graag zelfs. De 3 beste verkopers bij de jeugd ontvangen respectievelijk 20, 15 en 5 euro als beloning. Extra boekjes kunnen worden opgehaald bij de fam. Giesbers, Rekkenseweg 55.  Die extra boekjes moeten ook bij hen worden afgerekend.

Alvast bedankt voor jullie inzet.
Met vriendelijke groet,
Jan Giesbers
Thea te Lintelo

Gerelateerde berichten

Comments are closed.