Rietmolen-Rekken

Sportclub Rekken heeft de derbyzege tegen FC Eibergen een goed vervolg gegeven. Op bezoek bij het Rietmolen van oud-hoofdtrainer Frank Bruins werd er onder herfstachtige omstandigheden met 2-3 gewonnen. Merijn Roos was opnieuw belangrijk met 2 goals en ook Joey Vos kwam evenals vorige week op het scorebord.

Rekken begon met twee wijzigingen ten opzichte van vorige week. Mike Kerkemeijer verving centraal achterin de geblesseerde Kevin Stokkers en Dennis Schepers stond op het middenveld door de schorsing van Tom Tankink. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten behoorlijk onrustig. Na ongeveer een kwartier begon Rekken iets rustiger te voetballen wat resulteerde in meer controle over de wedstrijd. De eerste grote kans was ook direct raak: Thies Diepenmaat onderschepte op het middenveld de bal en stuurde Merijn Roos weg die doeltreffend afrondde. 0-1 was ook direct de terechte ruststand.

Kort na de pauze sloeg Rekken opnieuw toe. Merijn Roos bracht de bal in en Rietmolen kreeg deze niet goed weg. Hierdoor kwam Joey Vos in balbezit en hij schoot direct raak: 0-2. Na een uur spelen kwam Rietmolen terug in de wedstrijd. Een afgemeten voorzet van de linksbuiten viel tussen de centrumverdedigers waardoor de spits af kon ronden. Hierna bleef Rietmolen aandringen maar echt grote problemen leverde dit niet op voor Rekken. Toen 10 minuten voor het einde Merijn Roos het eindstation was van een prachtige aanval die liep via Marc Blaauboer en Bram Helmers leek de wedstrijd beslist. Toch kwam Rietmolen nog één keer terug: met nog 5 minuten te spelen schoten ze raak van buiten het doelgebied. Iets later pakte Rietmolen nog rood. De linksbuiten besloot een ingooi van dichtbij met volle kracht tegen het gezicht van Marc Blaauboer te gooien. Hoewel we dit allemaal wel eens zouden willen doen kan dit natuurlijk niet door de beugel en zo eindigde Rietmolen met 10 man en Rekken met 3 punten.

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Rietmolen-Rekken”

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: sprekken.nl/2020/10/05/rietmolen-rekken/ […]

Comments are closed.