SP Rekken 1 – DEO 1

Op zondag 2 februari stond voor Rekken de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Laagvlieger DEO kwam op bezoek en gezien het grote verschil op de ranglijst lag het in de lijn der verwachting dat Rekken 2020 met 3 punten kon beginnen.

De eerste goal viel echter wel erg vroeg. Al in de 1e minuut gleed Thies Diepenmaat, net terug uit Oostenrijk, de 1-0 binnen. Wisselspeler Daan Papenborg analyseerde de openingstreffer als volgt: “keal glijden, volgens mij denkt hij dat ie nog op skivakantie is”. Niet veel later kreeg diezelfde Thies ook een enorme kans op de 2-0, deze schoof hij echter voorlangs. Rekken speelde het eerste halfuur sterk en creëerde ook de nodige kansen. Net op het moment dat het spel iets verzwakte verdubbelde Merijn Roos rond de 40e minuut toch de marge. Slechts 4 minuten later zette Roos de ruststand zelfs op 3-0.

Na de rust duurde het lang voordat de wedstrijd weer op gang kwam. Na ruim een uur benutte Thijs Tankink een rebound waarmee hij de wedstrijd volledig in het slot leek te gooien: 4-0. Toch gaf DEO niet op en via een vrije trap, gevolgd door een klutssituatie, scoorden de bezoekers de 4-1. Niet veel later knikten ze ook nog een corner binnen waardoor de spanning nog enigszins terug leek te keren. Niets bleek minder waar: enkele minuten na de 4-2 gaf invaller Jasper Stein de bal op een presenteerblaadje aan Merijn Roos die zijn hattrick completeerde en zo de eindstand op 5-2 bepaalde.

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.