Sinterklaas bezoekt Sp. Rekken

De jongste jeugd van Sp. Rekken kreeg zaterdag 30 november bezoek van Sinterklaas en drie van z’n pieten. Alle kinderen mochten Sinterklaas vertellen wat ze zo leuk vinden aan voetbal en wat hun sterke kanten zijn: verdedigen, scoren, een mooie pass geven of misschien wel keepen? Daarna mochten de kinderen penalty schieten in de kantine met op doel een van de drie pieten. De avond werd afgesloten met het uitdelen van de cadeaus. Voor de meeste kinderen was er een tas van Sp. Rekken. Voor kinderen die al zo’n tas hadden – Sinterklaas weet natuurlijk alles! – waren er onder meer handschoentjes tegen de kou. En aan het eind van de avond klonk er vanuit de kantine een meerstemmig ‘Dag Sinterklaasje, Da-ag, da-ag, da-ag zwarte piet. Dag Sinterklaasje…’

 

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Sinterklaas bezoekt Sp. Rekken”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: sprekken.nl/2019/12/02/sinterklaas-bezoekt-sp-rekken-2/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2019/12/02/sinterklaas-bezoekt-sp-rekken-2/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 60396 additional Information on that Topic: sprekken.nl/2019/12/02/sinterklaas-bezoekt-sp-rekken-2/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2019/12/02/sinterklaas-bezoekt-sp-rekken-2/ […]

Comments are closed.