Lucas Gijgink wint penaltybokaal Sp. Rekken

REKKEN –  Lucas Gijgink heeft zondag 27 oktober de penaltybokaal bij Sp. Rekken gewonnen. De speler van JO10 nam de strafschoppen het best.

Zondagmiddag voorafgaande aan de wedstrijd tussen de hoofdmacht van Sp. Rekken en die van SVBV uit Barchem (4-1 winst) werd er gestreden om de jaarlijkse penaltybokaal. Dit toernooi voor de jongste jeugd wordt elk najaar gehouden in de herfstvakantie voorafgaande aan een thuiswedstrijd van het eerste elftal.  Op en rond het pannaveld langs de Zuid Rekkenseweg hadden zich tientallen voetballers en talloze ouders, grootouders en andere geïnteresseerden verzameld.  De spelers van JO9, JO10, JO11 en JO13 mochten hun penalty’s vanaf 12.30 uur afvuren op keepers Jorg Antvelink, Daan Scholte van Mast en Jorien Loman.  Nadat per leeftijdscategorie de vier winnaars waren bepaald, mochten zij in een onderling gevecht uitmaken wie zich overall penaltykiller van Sp. Rekken 2019/2020 mocht noemen. Dit werd dus Lucas Gijgink.

Per team waren dit de scherpschutters:

JO9
1. Bart Roossink
2. Jans Klein Gebbink
3. Marijn Winters

JO10
1. Lucas Gijgink
2. Sil Brouwer
3. Lars ten Elshof

JO11
1. Fenna Hasselo
2. Reamon Lubbers
3. Jens Rotering

JO13
1. Ruben Schepers
2. Mats Vergeer
3. Douwe Veldhuis

Gerelateerde berichten

Comments are closed.