Op ’t Asterloo herboren….terug naar het Diekman

Op zaterdag 3 augustus om 11.00 wordt het oude scorebord van FC Twente opgehaald in Rekken. SP Rekken is door een afgevaardigde van FC Twente benaderd met de vraag of zij het scorebord terug zouden mogen. FC Twente gaat het oude Diekman binnenkort weer in gebruik nemen en wil het zoveel mogelijk met oude relikwieën herstellen. Het bestuur heeft in overleg met ” ‘t Asterloo comité ” besloten op dit verzoek in te gaan. In ruil voor het oude scorebord van FC Twente ontvangt SP Rekken het scorebord van Sportclub Enschede.
We zijn blij dat we gebruik hebben mogen maken van het scorebord, dat onder inzet van Henk Roossink, Willy Stegeman en een aantal andere vrijwilligers destijds naar Rekken is gehaald! Hiervoor zijn we deze vrijwillers erg dankbaar. Nu dragen we bij om een stuk geschiedenis op het Diekman in ere te herstellen.

Nieuw scorebord :

 

 

Historie :

SP.Rekken – FC.Twente   7 oktober 2000

De wedstrijd die ter gelegenheid van de opening van het oude Diekman-stadion scorebord  gespeeld zou worden  op 16 mei 2000.  In verband met de vuurwerk-ramp in Enschede ging de wedstrijd helaas niet door.  Op zaterdag 7 oktober 2000 kwam FC.Twente dan toch eindelijk naar ‘t Asterloo  voor de historische wedstrijd tegen SP.Rekken.   De Uitslag 0 -12
 ” Voor het Diekman verloren, op ‘t Asterloo  herboren “

Gerelateerde berichten

Comments are closed.