Rekken 6 nog op koers

Rekken6 verloor dit seizoen nog maar 1 wedstrijd en is samen met DEO4 en Ratti4 nog in de race om het kampioenschap. Maar afgelopen donderdag speelde Rekken6 een moeizame wedstrijd tegen Meddo5. In de eerste helft had Rekken een paar kleine mogelijkheden om te scoren maar het stugge Meddo maakte het voetballen erg lastig en kwam zelf ook een paar keer gevaarlijk voor de goal van Rekken.

Rekken kwam het na rust zelfs op achterstand en het leek na een gemiste penalty van Rekken op verlies uit te draaien maar een afstandschot bezorgde Rekken toch nog een belangrijk punt. Op bevrijdingsdag kwam mede kampioenskandidaat Ratti naar Rekken om bij winst een goede stap richting plek 1 te doen . Rekken6 met een bank vol blessureleed (6 man) moest deze wedstrijd om de titel nog in eigen hand te houden dan ook winnen. Rekken speelde goed en kreeg de ruimte om te voetballen na een vlotte aanval lag de bal al na 10 min. in het net en na 25 min. stond zelfs de 3-0 al op het bord. Ratti was duidelijk van slag en wist al snel dat de titel alleen op papier nog maar haalbaar is. Ruststand 5-0.  Na de rust kon Rekken de wedstrijd op zn gemak uitspelen en  werd het misschien nog van toepassing zijnde doelsaldo nog wat opgevoerd. Eindstand 8-0.  Nog 3 finales zeggen we dan maar !

12 mei  Beltrum9 – Rekken6 , 10:00 uur
19 mei  Rekken6  – DEO4  , 09.30 uur
26 mei  MEC5  –  Rekken6,   09.30 uur

Rekken 6 in het rood

Foto Ria : Rekken6 door Foto Ria

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.