SP Rekken 2 – Vios Beltrum 3 4-0

Na de zinderende overwinning van vorige week stond nu de wedstrijd tegen hekkensluiter Vios op het programma. Op papier dus een wedstrijd die gewonnen moest worden en onder leiding van coach Bram Rhebergen werd er een duidelijk strijdplan gemaakt. Onder zomerse omstandigheden werd er om 14:00 afgetrapt op het hoofdveld van sportpark ’t Asterloo. Het eerste halfuur was er niet veel te beleven en het tempo lag behoorlijk laag. Een kwartier voor rust kregen we echter de smaak te pakken en het begon zowaar weer te lopen. Dit resulteerde dan ook in de 1-0. Een goede actie en een nog beter schot van linksbuiten Jari Nijhof, geleend van het 3e elftal, werd de Beltrumse defensie te machtig. Met deze ruststand waren we niet geheel tevreden en zo besloten we dat er in de 2e helft nog wel een tandje bij kon. Toen er aan de linkerzijde van het veld op zo’n 20 meter van het doel van Beltrum een overtreding werd gemaakt besloot Maikel Stokkers achter de bal te gaan staan. Vorige week had hij ook al een vrije trap binnen gejaagd en dat kon van deze positie wel weer lukken. Op zijn dooie gemak joeg “opa” ook deze buitenkans in de kruising en zo kwamen we op een comfortabele 2-0. Daarna bleven we druk naar voren geven en dit leidde tot enkele hoekschoppen kort achter elkaar. Nadat torjäger Robbin Wantia eerst een kopbal van de lijn zag worden gehaald tikte hij de rebound slim binnen. Enkele minuten voor tijd was Wantia opnieuw het eindstation van een aanval en zo maakte hij zijn tweede van de middag om de eindstand op 4-0 te bepalen.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.