Rekken 6 pakt weer 3 punten

Rekken 6 moest op zondagmorgen aantreden tegen een nieuwkomer in de  40+ competitie namelijk een combinatie van Klein Dochteren/SVBV. Om 08.45 uur werd er met 13 spelers vertrokken richting cafe “De Zonnebloem”. Dat was niks teveel …na de scherpe training van woensdag was er nog sprake van 15 spelers. Het veld lag er niet al te best bij maar het was prima voetbal weer. Vanaf de aftrap maakte Rekken het zich zelf erg moeilijk en voetballend ging het niet geweldig. Een paar kansjes kwamen er wel voor Rekken maar het was KD/SVBV dat de leiding nam. Gelukkig kon er vlak voor rust een bal worden binnen geschoten door Henk Hagens. Na rust was het beeld niet anders en KD/SVBV  strafte slecht uitverdedigen af. Rekken koos volop voor de aanval maar kwam niet verder dan de 16 meter en we creëerden niet veel kansen. Toch leverde het druk zetten vlak voor tijd een mooie goal op en Jan Barts schoot met zijn “rechter been” de 2-2 binnen. Even later een voorzet van de opnieuw in gebrachte Marcel Michielsen…deze werd door Ewout Buunk ineens over de keeper geschoten …..2-3  !   Nog even wat drinken bij cafe De Zonnebloem en dan met de 3 punten naar huis !

 

Gerelateerde berichten