Sp.Rekken WK-2018

De WK-poule is online! Volg de updates dagelijks op SP.Rekken.nl.  De WK actie van Sp. Rekken is ook dit jaar een succes geworden mede dankzij de inzet van alle leden. De planning was om bijna net zoveel boekjes aan de man te brengen als in 2016, te weten 800 stuks. Dat is bijna gelukt. Er zijn 797 boekjes verkocht. Iedereen nogmaals bedankt voor jullie inzet.

Zoals iedereen heeft kunnen zien zag het boekje er mooi uit. Wij hebben daarvoor veel complimenten ontvangen, met name ook van sponsors. Wij verwachten dat dit zal helpen bij het werven van sponsors voor een volgende WK/EK actie. Dit jaar waren er al 13 sponsors meer dan in 2016. Daarnaast hadden we 17 nieuwe sponsors.

De inkomsten uit sponsoring waren dus hoger. Daar staan de hogere kosten van het maken van het boekje tegenover. Al met al hebben we ongeveer 200 euro minder verdiend dan de vorige keer. Dat betekent dus dat de actie zo’n 9.300 euro heeft opgebracht. Een mooi bedrag waarvan een deel van de aanschafprijs van de nieuwe grasmachine zal worden bekostigd.

Er zijn dit keer minder formulieren ingeleverd. 407 stuks, 51%. Bij de voorgaande acties was dat tussen de 60 en 75%. De verklaring ligt denk ik in het feit dat veel mensen het vergeten zijn. De aandacht voor het WK was in Nederland in de afgelopen weken ook minimaal.

Maar niet getreurd. Voor degenen die wel meedoen meer kans op prijs en voor mij minder invoerwerk. Desondanks waren het heel wat gegevens en een lees- of invoerfoutje is snel gemaakt. Mocht je denken dat er iets niet correct is, neem dan svp persoonlijk contact met mij op. Kunnen we samen bekijken hoe het zit.

Voor diegenen die een groep hebben aangegeven en die groep niet terugvinden in de groepsstand; bedenk dat een groep uit minimaal 4 deelnemers moet bestaan.

Volgens de deelnemers maken Duitsland en Frankrijk de meeste kans om wereldkampioen te worden. 113 deelnemers denken dat Duitsland wint en 106 deelnemers hebben Frankrijk als winnaar. 63 deelnemers denken dat Brazilië wint.

En de topscoorder wordt Griezmann. Maar liefste 17% van de deelnemers (96 mensen) heeft hem als topscoorder ingevuld. Op gepaste afstand gevolgd door Messi en Neymar met respectievelijk 57 en 49 deelnemers die hen als topscoorder hebben ingevuld.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met het volgen van de stand van de WK poule op de website van Sp. Rekken. Op de hoofdpagina staat een link naar zowel de groepsstand als de totaalstand.

Jan Giesbers

Thea te Lintelo

 

 

Gerelateerde berichten