Beste (jeugd)verkopers WK boekjes 2018.

Zoals bij elke WK en EK actie worden er bij de jeugd prijzen uitgedeeld voor de beste verkopers. De organisatie is blij dat er dit jaar maar liefst 4 jeugdleden waren die extra boekjes hebben verkocht.  Voor de VIERDE keer op rij is Robin Wegdam beste verkoper. Sinds 2012 is hij degene die veruit de meeste boekjes verkoopt. Dit keer was hij druk met school en werken en dat was te merken. Met 48 verkochte boekjes is dit zijn minste resultaat, maar nog altijd een geweldig aantal. Robin, geweldig gedaan en nogmaals bedankt.  De tweede beste verkoper is Anne Leusink. Anne heeft 14 boekjes verkocht. Een heel mooi resultaat aangezien dit het eerste jaar is dat ze boekjes heeft verkocht. Ook Anne nogmaals bedankt voor je inzet.  En dan waren er twee verkopers die beiden 6 boekjes hebben verkocht. Wij vonden het een beetje flauw om te loten of de prijs te delen en dus zijn Bryan van Bruggen en Douwe Veldhuis op de derde plaats geëindigd. Bryan werd helaas ziek waardoor hij niet meer boekjes kon verkopen, maar toch goed gedaan.  De jongste winnaar is Douwe. Heel goed gedaan, een mooi resultaat.  Ook Bryan en Douwe nogmaals hartelijk dank.Alle winnaars hebben een enveloppe met geld gekregen en een kleine cadeautje.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.