Rekken 4 – RKZVC 4

Zondag 25 maart 2018: Het vierde begon na de 7-3 uitoverwinning van vorige week op Winterswijk als koploper aan deze wedstrijd. De opponent is een van de  directe concurrenten en stond met een wedstrijd meer gespeeld op de derde plaats en wilde natuurlijk maar wat graag winnen van het vierde. Het vierde begon scherp aan de wedstrijd wat tot een snelle openingsgoal leidde. Rechtsback Rob kwam op en besloot tot een schot. De keeper van de tegenpartij werd verrast door dit besluit en mede doordat de bal nog iets van richting werd veranderd was hij kansloos. Een snelle 1-0, net wat het vierde wilde. Hierna werden er nog enkele kansen gecreëerd. Ook Zieuwent was een enkele keer gevaarlijk. Een vrije trap werd door onze keeper gepakt en paal en lat brachten ons ook een keer redding. Halverwege de eerste helft werd het na een goed uitgespeelde aanval via de rechterflank 2-0 door Danny. Vlak voor rust kon Zieuwent iets terug doen. Na een verkeerde breedtepass achterin werd de bal door hun rechtsbuiten opgepikt en deze schoof hem onbereikbaar in de lange hoek. Ruststand 2-1.

Na de thee kwam het vierde onder druk, maar bleef op de been. Echt uitgespeelde kansen wist Zieuwent niet te creëren. Langzaam voetbalde rekken zich wat onder de druk uit en in de omschakeling zag het er een paar keer dreigend uit. Op een gegeven moment werd het wat grimmiger en kreeg een speler van Zieuwent een gele kaart voor het neerschoppen van een van onze spelers. Deze reageerde echter ook op een niet juiste manier, waardoor het spel met tien tegen tien verder ging in de slotfase. Vlak voor tijd viel dan toch de beslissende 3-1. Een prima pass van Tjark werd door Bram netjes afgerond. De drie punten waren binnen en het vierde blijft op koers voor de titel.

Gerelateerde berichten

146 Thoughts to “Rekken 4 – RKZVC 4”

  1. gay video chat sites realty to dirtyrouletty https://free-gay-sex-chat.com/

  2. oldest free chat line for straigh or gay https://gaychatcams.net/

Comments are closed.