Sp. Rekken 1 – SVGG 1 1-0

Zondag 19 november speelde Rekken 1 haar thuiswedstrijd tegen de gasten uit Megchelen. SVGG had op dat moment 6 punten in de 4e klasse C, en daarmee een achterstand van 1 punt op Rekken. Een belangrijke wedstrijd dus. Winst zou betekenen dat hoogstwaarschijnlijk een gaatje werd geslagen met de ploegen in de onderste regionen. Hiermee zou Rekken dan aansluiten bij de grote middenmoot in de competitie. Patrick Nijland en Marc Grooters waren nog steeds niet beschikbaar voor de Rekkenaren, waardoor het aantrad in een vergelijkbare opstelling als voorgaande wedstrijden.

 1. Dylan Bijlsma
 2. Daan Papenborg
 3. Bram Helmers
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Tom Bannink
 6. Kevin Stokkers
 7. Damas Damen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Jordy te Raa
 11. Merijn Roos

 

 1. Job Groen
 2. Sjoerd Weernink
 3. Bjarne Boonk
 4. Jorg Antvelink

Sportclub Rekken begon goed aan de wedstrijd tegen SVGG. Het team oogde fris en zette goed druk. Ook in balbezit werd bij vlagen goed gevoetbald, wat dan ook resulteerde in enkele kansen. Een uitstekende pass van Thijs Tankink werd goed aangenomen door Merijn Roos, die hierdoor in een 1-op-1 situatie met de Megchelse goalie kwam. Helaas zag Merijn zijn schot langs het doel gaan, en bleef de brilstand op het scorebord staan. Niet veel later kreeg ook Nick van der Luyt twee grote kansen. Ook deze kansen werden niet benut. Rekken liet zich echter niet van de wijs brengen en bleef geduldig op zoek gaan naar de openingstreffer. Een afstandsschot van een middenvelder van SVGG kwam niet veel later vrijwel uit het niets op de onderkant van de lat. Het was lastig te zien of de bal de doellijn had gepasseerd, maar de vlag bleef om laag en stand bleef gelijk. Uiteindelijk was het Nick van der Luyt die het eerste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam. Een mooi schot met links belandde in de bovenhoek van het doel, 1-0 voor Rekken. De laatste fase van de wedstrijd was rommelig. Rekken had moeite om de rust te bewaren, terwijl SVGG wat meer druk uitoefende. Resultaat was een spannende slotfase, waarin Rekken streed om de voorsprong te behouden. Uiteindelijk lukte dit ook, en Rekken vond hiermee aansluiting met de grote gelijkwaardige middenmoot. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen het ongeslagen Reuni. Wie weet kan Rekken hier voor een stuntje zorgen!

 

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Sp. Rekken 1 – SVGG 1 1-0”

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2017/11/22/sp-rekken-1-svgg-1-1-0/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: sprekken.nl/2017/11/22/sp-rekken-1-svgg-1-1-0/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you can find 53335 more Information to that Topic: sprekken.nl/2017/11/22/sp-rekken-1-svgg-1-1-0/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2017/11/22/sp-rekken-1-svgg-1-1-0/ […]

Comments are closed.